Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:57:58 GMT

زندان نیمه‌کاره کاشمر به دانشگاه تبدیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۸۲۴۵۳

زندان نیمه‌کاره کاشمر به دانشگاه تبدیل می‌شود

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: بر اساس صحبتی که با رئیس زندان کاشمر شده، اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت امکان، زندان جدید این شهر که به صورت نیمه‌کاره مانده برای تبدیل به دانشگاه به مرکز آموزش عالی واگذار شود.

 محمد شبانی در گفت‌وگو با ایسنا،  با اشاره به اینکه مکان فعلی مرکز آموزش عالی شهرستان را از فرمانداری تحویل گرفته‌ایم، اظهار کرد: اکنون در این مرکز 600 دانشجو در 6 رشته مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلیل کمبود فضا حتی یک رشته دیگر هم نمی‌توانیم اضافه کنیم، گفت: به دلیل رفع کمبود فضا مجبور شده‌ایم در ملک فرمانداری ساخت و سازهایی انجام دهیم.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر با اعلام اینکه برای توسعه مرکز آموزش عالی باید زمینی داشته باشیم، افزود: در سال 90 که مرکز آموزش عالی کاشمر راه‌اندازی شد، فرماندار و مسئولان وقت تعهد تأمین 100 هکتار زمین را به مسئولان استان و کشور دادند.

وی با بیان اینکه به دلیل اینکه وزارت علوم سرانه دانشجویی را برای مرکز آموزش عالی کاشمر کم در نظر گرفت، این 100 هکتار به 45 هکتار کاهش یافت، تصریح کرد: متأسفانه حتی همین 45 هکتار را هم به مرکز آموزش عالی واگذار نمی‌کنند.

شبانی با اشاره به اینکه اکنون مسکن و شهرسازی تنها 10 هکتار زمین را می‌خواهند تحویل دهند، افزود: با توجه به اینکه در مرکز آموزش عالی رشته‌های کشاورزی وجود دارد، با این مقدار زمین نمی‌توان کار زیادی کرد.

وی با اعلام اینکه باید بتوانیم هرچه سریع‌تر قسمت بیشتری از 45 هکتار زمین مصوب شده را بگیریم، عنوان کرد: ساماندهی دانشگاه بسیار جدی بوده و یکی از مسائل تعیین کننده موضوع زمین است.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر با بیان اینکه تاکنون تمام دانشگاه‌های هم‌تراز ما که با یکدیگر افتتاح شده بودیم از جمله گناباد و تربت جام زمین مورد نیاز را گرفته‌اند اما ما هنوز نتوانسته‌ایم زمین مورد نیاز را تأمین کنیم، گفت: در حال پیگیری هستیم که در صورت امکان زندان جدید کاشمر که نیمه‌کاره مانده را در دست بگیریم.

وی با اشاره به اینکه با رئیس زندان کاشمر صحبت شده و در این خصوص اعلام آمادگی کرده‌اند تا در صورت امکان این زندان نیمه‌کاره به مرکز آموزش عالی واگذار شود، بیان کرد: تاکنون فقط فونداسیون و سقف زندان عملیاتی شده است.

شبانی با اعلام اینکه اگر بتوانیم ساختمان را از سازمان زندان‌ها بگیریم اعتبارات بسیار خوبی به شهرستان برای ساخت دانشگاه اختصاص خواهد یافت، افزود: این زندان دارای هشت هزار متر زیربنا است.

وی با بیان اینکه در کاشمر دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، مرکز آموزش عالی، دانشکده پرستاری ومرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی وجود دارند، اظهار کرد: به غیر از دانشگاه دولتی دانشجویان سایر دانشگاه‌ها تقریبا بومی هستند.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر از کاهش چشم‌گیر جمعیت دانشجویان خبر داد و بیان کرد: اکنون 90 درصد دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر غیربومی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی