Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@05:37:15 GMT

مراکز تندرستی دانشگاه‎ها خودگردان می‎شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۳۹۷۵

مراکز تندرستی دانشگاه‎ها خودگردان می‎شوند

ایسنا/خراسان رضوی نماینده وزارت علوم و ارزیاب اداره کل مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه‌های منطقه 9 کشور گفت: در چشم‌انداز مراکز تندرستی خودگردان شدن آن‌ها دیده شده و وزارت علوم قصد دارد با حمایت از این مراکز، در آینده بتواند برای دانشگاه‌ها کسب درآمد پایدار ایجاد کند.

علیرضا حسینی کاخک روز پنجشنبه 26 دی‌ماه در حاشیه بازدید از مرکز آموزش عالی کاشمر در جمع اعضای هیئت رئیسه اظهار کرد: نقش اجتماعی دانشگاه‌ها با تقویت فعالیت‌های حوزه ورزش پررنگ‌تر می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت انجام فعالیت‌های ورزشی و توجه وزارت علوم در تقویت مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در دانشگاه‌های کشور افزود: توسعه مراکز تندرستی در دانشگاه‌های شهرهای کوچک با توجه به اینکه امکان سرویس دهی به جامعه را دارد در انجام مسئولیت اجتماعی از سوی این دانشگاه‌ها موثر است.

نماینده وزارت علوم و ارزیاب اداره کل مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه‌های منطقه 9 کشور عنوان کرد: با توجه به اینکه در چشم انداز مراکز تندرستی خودگردان شدن آن‌ها دیده شده است وزارت علوم قصد دارد با حمایت از این مراکز، در آینده بتواند برای دانشگاه‎ها کسب درآمد پایدار کند.

وی بیان کرد: مراکز مشاوره ورزشی جزء طرح‎های اولویت‎دار وزارت علوم به شمار می‎رود که در ارزیابی دانشگاه‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت، از سال گذشته 20 دانشگاه کشور و 40 دانشگاه از سال جاری طرح پایش سلامت جسمی دانشجویان جدیدالورود را اجرا نموده‎اند.

حسینی کاخک گفت: هرچند تاکنون وزرات علوم درمورد برخی مشکلات روحی و روانی دانشجویان اعم از میزان بزهکاری و آسیب‎های اجتماعی در بین آنان آماری داشته اما در خصوص سلامت جسمی و ساختار قامتی و ترکیب بدنی آنان هیچ اطلاعاتی نداشته که خوشبختانه با اجرای طرح پایش سلامت جسمی دانشجویان جدیدالورود به اطلاعاتی در این زمینه نیز دسترسی خواهیم داشت.

وی ضمن ابراز خرسندی از اجرای طرح پایش سلامت برای 20 درصد از مجموع دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر افزود: امیدواریم با توسعه اماکن ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر و تامین اعتبار مناسب برای تجهیز این مراکز ضمن کسب درآمد پایدار برای این مرکز، تقویت نشاط و شادابی نسل جوان را به همراه داشته باشد.

حسینی کاخک عنوان کرد: در زمینه تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل فضاهای ورزشی از جمله باشگاه و ساختمان ویژه مرکز تندرستی و تجهیز این فضاها در مرکز آموزش عالی کاشمر مساعدت می‌شود.

تعداد دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر30 درصد افزایش یافت

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در این نشست گفت: اینکه دانشجو بتواند از دوران حضورش در دانشگاه بهترین و بیشترین بهره را ببرد از جمله برنامه‎ها و چشم انداز مرکز آموزش عالی کاشمر است.

هادی معماریان بیان کرد: با پیگیری‎های بسیار سال گذشته مرکز تندرستی در این واحد دانشگاهی راه‎اندازی شد و توانسته در این مدت به همه بخش‎های جامعه خدمات بدهد هرچند جا دارد بیشتر تجهیز شود.

وی به محدودیت فضای فیزیکی این مرکز و کمی تجهیزات اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی بودجه‎ای کشور پروژه احداث باشگاه تندرستی و ساختمان جدید مرکز تندرستی را بر اساس طرح جامع مرکز آموزش عالی کاشمر اجرایی کردیم.

معماریان اظهار کرد: اگرچه در زمینه بودجه‎ای با تنگناهای پرشماری مواجه هستیم اما با این حال سال 97 نسبت به 96 تعداد دانشجویان این مرکز 30 درصد افزایش یافته بنابراین می‎طلبد مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر عنوان کرد: تنگناهای اقتصادی و شناخته شدن مرکز آموزش عالی کاشمر باعث شده خانواده‎ها در شهرستان های کاشمر، بردسکن، خلیل‎آباد و شهرهای اطراف تمایل به تحصیل فرزندان‎شان در این مرکز داشته باشند از این رو انتظار می‎رود وزرات علوم به جای محدود کردن مراکز آموزش عالی در شهرهای کوچک برای توسعه آن‌ها بیشتر تلاش کند.

معماریان همچنین گفت: به رغم اینکه حدود یک سال و نیم از تهیه سند آمایش این مرکز می‎گذرد اما هنوز این سند به تصویب نرسیده تا مسیر توسعه آن هموار و امکان اخذ مجوز رشته جدید فراهم شود.

وی در ادامه در خصوص فعالیت‎های موثر مرکز تندرستی و ارزیابی ساختار ترکیب بدن در مرکز آموزش عالی کاشمر، اظهار کرد: در یک سال اخیر طرح پایش سلامت 240 دانشجوی جدیدالورود در این مرکز انجام گرفته است.

به گزارش ایسنا، در کاشمر پنج مرکز آموزش عالی فعالیت دارند، همچنین حدود یک هزار دانشجو در شش رشته تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه کاشمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است