Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: سرعت پایین، قطعی و هزینه بالای اینترنت از مهم‌ترین مشکلات دانشجویان برای شرکت در کلاس‎های مجازی دانشگاه است.

هادی معماریان در جلسه فناوری مرکز آموزش عالی کاشمر با بیان اینکه این مشکلات موجب افزایش هزینه اینترنت دانشجویان شده است، عنوان کرد: روزانه بالغ بر 65 کلاس درس ‏مجازی برخط (آنلاین) در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا و احساس نیاز برای بهره‌برداری هرچه بیشتر از بستر آموزش مجازی از نیمه دوم اسفند ‌‏1398، کلاس‌های درسی در بستر فضای مجازی برگزار شدند، که هم اکنون 95 درصد کدهای درسی ارائه شده در رشته‎های مختلف مرکز به صورت برخط در حال برگزاری هستند.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر همچنین در خصوص قابلیت‎های سامانه آموزش مجازی مرکز آموزش عالی بیان کرد: سامانه موجود امکان برگزاری 30 کلاس مجازی هم‌زمان با ظرفیت 500 کاربر را داشته و امکان تعامل و بحث بین استاد و دانشجو و بررسی حضور-غیاب دانشجویان نیز وجود دارد.

وی گفت: تا کنون بیش از 320 عنوان درسی و 30 جلسه مدیریتی بر روی سامانه بارگذاری شده است، این سامانه قابلیت آن را دارد که چنانچه دانشجویی نتواند به هر دلیلی به صورت آنلاین از کلاس‎ها استفاده نماید، فایل دروس ارائه شده، به صورت آفلاین نیز برای استفاده در هر زمانی ذخیره گردد.

معماریان اظهار کرد: خرید و ارتقای تجهیزات سخت‌افزاری مانند قلم نوری، هدست و سایر تجهیزات مورد نیاز آموزش الکترونیک، تجهیز کلاس‌های سمعی بصری با تخته هوشمند، لپ‌تاپ و سایر تجهیزات مورد نیاز بخش دیگری از اقدامات فنی و پایه‌ای ‏انجام شده در مرکز آموزش عالی کاشمر است.‏

وی با اشاره به نقش و جایگاه اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان مرکزی پیشرو در توسعه پایدار منطقه افزود: در راستای این مسئولیت اجتماعی، مرکز آموزش عالی کاشمر برای کمک به سایر دستگاه‎ها آمادگی برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی را در بستر سامانه آموزش مجازی مرکز دارد.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در ادامه عنوان کرد: با توجه به درخواست دانشجویان مبنی بر رایگان شدن هزینه اینترنت مصرفی کلاس‌های مجازی، با تصمیم‌گیری‎های صورت گرفته و به منظور جبران بخشی از هزینه‌های اینترنت مصرفی دانشجویان، بسته حمایتی شارژ اینترنت برای استفاده بهتر از آموزش‎های الکترونیکی به تمامی دانشجویان مرکز اعطا می‌شود.

وی مطرح کرد: پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و حذف آموزش حضوری، عملاً آموزش در دانشگاه‌ها بر بستر مجازی قرار گرفت؛ که در این راستا دانشجویان با مشکل هزینه‌بر بودن این مدل و البته دانشگاه‌ها نیز با چالش جدیدی برای فراهم کردن بستر آموزش مجازی مواجه شدند.

معماریان گفت: دانشجویان برای بهره‎مندی از کلاس‎های آموزش الکترونیکی باید هزینه اینترنت پرداخت کنند که بسیاری از آن‌ها قادر به تأمین این هزینه نیستند. از سویی با توجه به بنیه مالی ضعیف مراکز علمی و دانشگاهی از جمله مرکز آموزش عالی کاشمر انتظار داریم همان طور که خیران شهرستان در همه امور خیر مشارکت خوبی دارند، حوزه آموزش عالی را نیز از کمک‎های خیرخواهانه و نیکوکارانه خود بی‌بهره نگذارند، به ویژه آن که در شرایط فعلی تأمین برخی هزینه‎های آموزش دانشجویان می‎تواند جایگاه و بستر خوبی برای کمک خیرین باشد.

وی بیان کرد: به جد پیگیر برگزاری کلاس‎های آنلاین در مرکز آموزش عالی کاشمر بوده‎ایم. اگر چه ممکن است در جریان اینترنت اختلال وجود داشته باشد اما با توجه به ضبط دروس، دانشجویان می‎توانند بعداً مطالب را دانلود کنند و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش آنلاین کاشمر مرکز آموزش عالی کاشمر آموزش مجازی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن‌پور در نشست مشترک با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اظهار کرد: استان سمنان پیشرو در اجرای پروژه ملی فیبر نوری منازل بوده است و در برنامه توسعه ۱۴۰۳ استان این پروژه قرار داشته که با پیگیری‌های استاندار و موافقت مقام عالی وزارت، این پروژه در پنج شهر بزرگ استان در سال ۱۴۰۲ شروع به کار کرد.

وی افزود: اهمیت اجرا و توسعه شبکه فیبرنوری در سال جدید به میزانی بالا بوده است که در قانون بودجه سال جاری، تمهیداتی برای تحقق این پروژه مهم در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خاطرنشان کرد: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

حسن‌پور با تاکید بر اینکه از مزایای دیگر استفاده از فیبرنوری، دسترسی عادلانه مردم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت با کیفیت در سراسر استان است، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در سطح استان تا کنون، اجرای پروژه فیبرنوری در پنج شهر بزرگ استان در حال اجرا است.

کد خبر 749744

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • دست بالای رُم برای پایین آوردن رقم بند خرید آزمون
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان