Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: با توجه به اینکه در سال تحصیلی گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی تعداد دانشجویان این مرکز رو به رو بودیم تلاش می‌شود امسال هم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده با وجود شرایط حساس کرونایی در عرصه آموزش و تربیت نیروی انسانی نقش‌ آفرینی کنیم.

هادی معماریان روز پنج‌شنبه ۲۳ مرداد ماه در نشست خبری با تأکید بر لزوم ارتباط مراکز دانشگاهی با اهالی رسانه؛ اظهار کرد: توفیق دانشگاه در سایه ارتباط با رسانه مضاعف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر دارای ظرفیت‌های متعددی در بخش‌های مختلف است که هنوز بسیاری از مسئولان منطقه از این ظرفیت‌ها غافل‌ هستند.

معماریان مهم‌ترین ظرفیت دانشگاه را نیروی انسانی آن خواند و مطرح کرد: در این مرکز اساتید رشته مهندسی آب به‌ عنوان منبع فکر، دانش، تخصص در این حوزه، می‌توانند با توجه به درگیری منطقه با بحران آب، امکان انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاه و خدمت به جامعه را فراهم کنند.

وی تصریح کرد: در این مرکز تعداد ۱۵ عضو هیئت‌ علمی و بالغ‌بر ۸۰ استاد مدعو در شش رشته فعالیت دارند که با دانش روز و توانایی آن‌ها  زمینه تعالی این مرکز فراهم شده است.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر بیان کرد: در خصوص توسعه فیزیکی و افزایش رشته‌های مرکز آموزش عالی کاشمر از سوی وزارت علوم با محدودیت‌هایی مواجه هستیم، در صورت مجوز وزارت عتف، مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان یک ظرفیت ارزنده در منطقه ترشیز قابلیت افزایش رشته به حداقل ۱۲ و جذب هیئت‌ علمی به تعداد ۳۰ نفر را در ۵ سال آینده دارد.

معماریان افزود: در یک سال اخیر موفق به راه‌اندازی مرکز نوآوری و شتاب دهی ترشیز شدیم به‌ طوری که با در اختیار گرفتن فضایی با زیربنایی بالغ‌بر ۵۵۰ متر مربع و تجهیز آن با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه ارائه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای، کمک به ایجاد و توسعه حرفه‌ه‌ای جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال صاحب ایده در حوزه فناوری‌های پیشرفته و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری، زمینه حضور مؤثر و مستقل دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و ایده پردازان در صحنه توسعه اقتصادی و فناورانه در سطوح ملی و منطقه‌ای کشور را با حمایت سایر دستگاه‌ها فراهم نمودیم به‌ طوری که در حال حاضر ۹ هسته نوآور در این مرکز مستقر شده‌اند.
 
معماریان ادامه داد: اگر چه با شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های آموزشی با تنگناهایی مواجه شد، اما در این زمینه با اقدامات انجام شده تهیه سیستم آموزش آنلاین، ۸۵ درصد کلاس‌ها را به صورت آنلاین برگزار نمودیم که مورد تشویق هیئت نظارت استان نیز قرار گرفتیم و با تهیه سامانه آزمون آنلاین نیز در پایان‌ ترم امکان برگزاری امتحانات دانشجویان به صورت آنلاین فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تهیه زیر ساخت‌های نرم‌افزاری اتوماسیون در حوزه‌های مختلف در این مرکز دانشگاهی هستیم، بر لزوم هم‌افزایی مراکز دانشگاهی شهرستان در راستای رسیدن به توسعه پایدار تأکید کرد و گفت: با یکپارچگی و هم‌افزایی مراکز دانشگاهی و جذب خیرین در حوزه علم و فن‌آوری می‌توانیم با کمک نخبگان دانشگاهی و اثربخشی آنان در حوزه مسئولیت اجتماعی مسیر توسعه منطقه را با سرعت بیشتری طی نماییم.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر ابراز امیدواری کرد: با توجه به اینکه در سال تحصیلی گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی تعداد دانشجویان این مرکز رو به رو بودیم تلاش می‌شود امسال هم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده با وجود شرایط حساس کرونایی تحمیل شده بر کشور در عرصه آموزش و تربیت نیروی انسانی نقش‌ آفرینی کنیم.

وی ادامه داد: اگر دانش دانشگاهی با رسانه و وظایف رسانه‌ای ممزوج شود و رسانه‌ها به این ظرفیت‌ها، اعتماد و اعتقاد داشته باشند زمینه ظرفیت‌ سازی برای استفاده بهینه از علوم دانشگاهی فراهم می‌شود.

 معماریان مطرح کرد: طی یک سال اخیر حلقه‌های مفقوده در ارتباط بین دانشگاه‌ها و رسانه‌ها برطرف شده به‌ طوری که توانستیم در زمینه ارتباط با رسانه‌ها در بین دانشگاه‌های کشور رتبه دوم را کسب نماییم؛ امیدواریم رسانه‌ها به معرفی ظرفیت‌های دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف بپردازند تا مسئولان آن‌ها را بهتر ببینند و در تصمیم‌گیری‌ها به نظرات دانشگاهیان بیشتر بها دهند.

وی اظهار کرد: اگر چه ارتباط اهالی رسانه با اساتید و اعضای هیئت‌ علمی مراکز دانشگاه ضروری است اما متأسفانه در سال‌هایی اعضای هیئت‌ علمی از بدنه جامعه جدا شده‌اند و آنان تمام دغدغه خود را متوجه تهیه مقاله نموده‌اند تا بتوانند ارتقا یابند و به رکود متهم نشوند، حال‌ آنکه امروز باید ارتباط هیئت‌ علمی دانشگاه‌ها با جامعه و رسانه افزایش یابد.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: ما در ظرفیت‌ سازی ضعیف هستیم و ارتباطات می‌تواند ظرفیت‌های ما را شکوفا کند و دانش نخبگان دانشگاهی به صورت اطلاعات به جامعه منتقل شود.

وی بیان کرد: تعداد حدود یک هزار دانشجو در شش رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی و در دو نوبت روزانه و شبانه در مرکز آموزش عالی کاشمر در حال تحصیل هستند.

در کاشمر پنج مرکز دانشگاهی با حدود چهار هزار دانشجو فعالیت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجو آموزش عالی کاشمر رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر مراکز دانشگاه دانشگاه ها رسانه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

ایسنا/کرمان رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان از برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت ‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این آزمون در استان کرمان با حضور ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب، روز جمعه(۱۴ اردیبهشت ماه) برگزار خواهد شد.

دکترمهدی بازمانده امروز ۱۲ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: این آزمون با شرکت ۱۷ هزار و ۳۱۷ داوطلب زن و ۳۸۵۲ داوطلب مرد در استان کرمان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این آزمون به منظور استخدام مربی امور تربیتی و سبک زندگی، مربی امور تربیتی و مشاوره، مربی تربیتی بدنی و سلامت و مشاور تخصصی در استان کرمان است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: با توجه به بعد مسافت داوطلبان تا مرکز استان و در راستای ارائه خدمات مناسب‌ تر، این آزمون در شهرستان‌های کرمان، زرند، سیرجان، بم، جیرفت، کهنوج و رودبار جنوب برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت ‌بخشی وزارت آموزش و پرورش با شرکت ۷۸۶۲ نفر در مرکز استان کرمان، ۳۹۳۲ نفر داوطلب در شهرستان جیرفت، ۸۶۲ نفر در شهرستان رودبار جنوب، ۱۶۳۶ نفر در کهنوج، ۱۷۹۵ نفر در زرند، ۲۳۰۰ نفر در شهرستان بم و ۲۷۶۰ نفر داوطلب در شهرستان سیرجان برگزار می‌شود.

بازمانده بیان کرد: مرکز آزمون سازمان جهاددانشگاهی استان کرمان با بیش از ۲۱ هزار داوطلب جزء یکی از بزرگترین مراکز این آزمون در کشور است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه داوطلبان از روز گذشته می‌توانند کارت ورود به جلسه آزمون خود را از پایگاه hrtc.ir  مرکز آزمون جهاددانشگاهی بگیرند، افزود: باجه رفع نقص احتمالی کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون در مرکز شهرستان‌های برگزارکننده آزمون در استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان