Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم مجیدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، اجرای سند آمایش و راهبردی در مرکز آموزش عالی‌کاشمر را آغاز بزرگ‌ترین رویداد دانشگاهی کشور خواند و اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی در سالیان اخیر همواره با تهدیدات مختلفی از جمله تعطیلی و یا ادغام در دیگر مراکز آموزشی مواجه بود که اکنون با تصویب و ابلاغ سند آمایش و راهبردی در آغاز مسیر تحول قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر طرح آمایش مرکز آموزش عالی کاشمر با اشاره به دستاوردها این سند، افزود: تهیه این سند، به نوعی موجب شناسنامه‌دار شدن و هویت بخشیدن به مرکز آموزش عالی کاشمر شده و به این مرکز اجازه می‌دهد، در یک برنامه پنج ساله، تعداد اعضای هیات علمی خود را از ۱۵ نفر به حدود ۴۰ نفر برساند و این موضوع ضمن کمک به راه اندازی رشته های مختلف، سبب توسعه ساختار نیروی انسانی مرکز خواهد شد و ظرفیت قابل توجهی برای جذب کارکنان و کارشناسان بومی متخصص و دلسوز فراهم می‌کند.

وی دستاورد دیگر این سند را صدور مجوز ایجاد سه دانشکده شامل دانشکده آب و توسعه پایدار (با حداقل چهار گروه آموزشی)، دانشکده انرژی و توسعه پایدار (با حداقل چهار گروه آموزشی) و دانشکده جامعه و توسعه پایدار (با حداقل چهار گروه آموزشی) دانست و گفت: این طرح‌ریزی، برای نخستین بار در کشور اجرایی می‌شود و مرکز آموزش عالی کاشمر، نخستین دانشگاه مبتنی بر توسعه پایدار در ایران خواهد بود، در حالی که تاکنون تنها یک گروه آموزشی مصوب در این مرکز فعال بوده است.

وی گفت: با این تفاسیر مرکز آموزش عالی کاشمر، خواهد توانست از تنوع رشته‌های تحصیلی متناسب با نیازهای منطقه و نیازهای آتی کشور برخوردار باشد تا هم داوطلبان از یک دانشگاه بومی و نسبتاً جامع برای انتخاب‌های بیشتر بهره‌مند باشند و هم منطقه ترشیز و استان، از این ماموریت‌گرایی و تمرکز بر مسائل اساسی کشور، بهره مند شوند.

وی به اقدامات انجام شده در یکی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته، تدوین طرح جامع عمرانی پردیس دانشگاه کاشمر است که از سال ۹۷ آغاز شده و مشاوری برای مطالعه و امکان‌سنجی فضای کالبدی دانشگاه مبتنی بر توسعه پایدار انتخاب شد که اکنون این مطالعات به اتمام رسیده و در مرحله تصویب است. این مساله، قادر است فضای فیزیکی و کالبدی لازم را برای پیاده سازی طرح آمایش فراهم کند.

مجیدی تصریح کرد: با فعال‌سازی مرکز نوآوری ترشیز، سعی در بسترسازی لازم برای شتابدهی و خلق ایده های نوآورانه و ارتباط موثر با جامعه و صنعت شده و هم اینک در حال راه‌اندازی یکی از بزرگترین و مجهزترین آزمایشگاه‌های منطقه هستیم و به زودی عملیات ساخت پردیس مرکز با طرح توسعه پایدار آغاز می‌شود و طرح توجیهی ایجاد چند گروه پژوهشی نیز تهیه شده و در دستور کار هیات امنا قرار گرفته است.

علاوه بر مرکز آموزش عالی کاشمر، پنج واحد آموزش عالی دیگر با سه هزار دانشجو در این شهرستان فعالیت دارند.

شهرستان ۱۳۵ هزار نفری کاشمر، واقع در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد، به نوعی مرکزیت فرهنگی و اقتصادی جنوب غرب خراسان رضوی شامل شهرستان های کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ را با مجموع ۱۸۰ هزار نفر دارد.

برچسب‌ها خلیل آباد کاشمر عدالت آموزشی دانشگاه بردسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلیل آباد کاشمر عدالت آموزشی خلیل آباد کاشمر عدالت آموزشی دانشگاه بردسکن مرکز آموزش عالی کاشمر توسعه پایدار گروه آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، کیانی عضو هیت علمی مرکز تحقیقات آموزشی منابع طبیعی گلستان در نخستین دوره منطقه‌ای آموزش خشکه کاری در کردکوی گفت: طبق تحقیقات انجام شده، میزان صرفه جویی آب در هر هکتار به شیوه خشکه کاری در مقایسه با کشت غرقابی ۴ هزار مترمکعب است.

سهرابی مجری طرح گندم و برنج کشور نیز گفت: در کشور ۷۰۰ هکتار از شالیزار‌ها، کشت به روش خشکه کاری انجام می‌شود که حدود دو و نیم میلیون تن شلتوک برداشت می‌شود.

نخستین دوره کلاس‌های آموزشی خشکه کاری با حضور کشاورزان و کارشناسان استان‌های گلستان، خوزستان، گیلان، و مازندران در کردکوی برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است