Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی معماریان روز دوشنبه در گردهمایی دانشجویان تازه وارد این مرکز که به صورت مجازی برگزار شد افزود: مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان دانشگاهی پیشرو در توسعه پایدار طی بهمن ماه سال ۹۰ با ۳۰ دانشجو در رشته علوم و مهندسی آب فعالیت خود را آغاز کرد و به تدریج با پیمودن مسیر توسعه و تعالی توانست زمینه تحصیل بیش از هزار دانشجو در ۶ رشته مقطع کارشناسی را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: دانشجویان در این دوره جدید با بهره گیری از دانش استادان و همت عالی خود باید خویش را برای ایفای نقشی اثر گذار در آینده جامعه مهیا سازند و اولویت ما تربیت نیروی انسانی ماهر است و یقین دارم دستیابی به توسعه پایدار منطقه در گرو موفقیت دانشگاه در انجام این وظیفه است. 

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر با اظهار تاسف از این که شیوع ویروس کرونا مانع برگزاری آیین باشکوه نودانشجویان مطابق سال‌های قبل و دیدار چهره به چهره با دانشجویان شد گفت: یقین دارم طراوت ورود جمع جدید دانشجویان به محیط دانشگاه که ان شاالله به زدوی محقق می شود نشاط انگیز و امید بخش است.
معماریان افزود: مرکز آموزش عالی کاشمر در سالهای اخیر دستاوردهای خوبی را در حوزه های مختلف به دست آورده است به طوری‌که علاوه بر جذب پنج عضو هیات علمی در سالهای اخیر در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی شاهد افزایش ۲۰۰ درصدی چاپ مقالات و کتاب و طرح های پژوهشی توسط اعضای هیات علمی بوده‌ایم.
وی  ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر در راستای انجام مسوولیت اجتماعی خویش نسبت به برگزاری ۲۰ رویداد ملی، محلی و منطقه‌ای و انعقاد بیش از ۱۰ تفاهمنامه با ادارات و نهادهای مختلف به منظور ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه اقدام کرده است.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: در راستای توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه‌ها علاوه بر برگزاری بیش از ۵۰ کارگاه مختلف و دوره های آموزشی کارآفرینی و  استارتاپ دانشجویان اقدام شده و با راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و استقرار ۱۲ تیم نوآور و تلاش برای تبدیل آنها به شرکتهای دانش بنیان و ثبت یک اختراع به نام مرکز آموزش عالی کاشمر اقدام شده است .

علاوه بر مرکز آموزش عالی کاشمر، پنج واحد آموزش عالی دیگر با سه هزار دانشجو در شهرستان کاشمر فعالیت می کنند.

مرکز شهرستان ۱۳۰ هزار نفری کاشمر در فاصله  ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها خلیل آباد کاشمر دانشگاه بردسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلیل آباد کاشمر دانشگاه خلیل آباد کاشمر دانشگاه بردسکن مرکز آموزش عالی کاشمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • پیش بینی شدت بارش باران در خراسان رضوی
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد